توزیع روزانه ۲ هزار پرس افطاری متبرک در سطح شهر مشهد فلسفه باز بودن در‌های رحمت در رمضان‌المبارک بررسی آموزه‌های ولایتعهدی امام رضا (ع) | «رضا» به مصلحت باشیم ارائه‌ دستاوردهای بنیاد بین المللی امام رضا(ع) در نمایشگاه بین المللی قرآن گل‌آرایی ویژه در حرم مطهر امام رضا(ع) برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ ماه رمضان، زمانی برای تعمیق روابط خانوادگی و مهار نفس بوسنی و هرزگوین میزبان نمایشگاه آثار خوشنویسی قرآنی شد تفسیر یک ماهه قرآن کریم در رادیو صدای صلح نیجریه شرایط خرید مجازی کتاب در نمایشگاه بین‌المللی قرآن فراهم شد لزوم استفاده از هنر برای نمایش اعجاز قرآن دومین کنفرانس بین‌المللی «ایجاد پل میان مذاهب اسلامی» در مکه برگزار می‌شود انفاق و ایثار، رمز زندگی جهادی است تولیت آستان قدس رضوی: انفاق یکی از جنبه‌های مهم سیره امام‌رضا(ع) بود روایتی از ضیافت‌های افطاری حرم مطهر امام‌رضا(ع) | مهمان سفره خورشید شباهت‌های روزه‌داری در ماه رمضان با روز قیامت رونمایی از قرآن شهید سیدحسن نصرالله در برنامه محفل + فیلم دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان و چگونگی استغفار از گناهان + فیلم و صوت تأکید بنیاد شهید بر افزایش دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد پخش ۱۲۰ ساعت ترتیل خوانی قرآن از حرم امام رضا (ع) در ایام رمضان ۱۴۰۳
سرخط خبرها

گردهمایی استانی مواکب اربعین حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد | هماهنگی برای میزبانی شایسته زائران پیاده امام حسین (ع)

  • کد خبر: ۱۷۶۸۸۰
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶
گردهمایی استانی مواکب اربعین حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد | هماهنگی برای میزبانی شایسته زائران پیاده امام حسین (ع)
به‌منظور افزایش هماهنگی مواکب استانی اربعین حسینی برای میزبانی شایسته از زائران پیاده امام حسین (ع)، گردهمایی نمایندگان این مواکب در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، امسال نیز همانند سال‌های گذشته مواکب متعددی به همت تشکل‌های مردمی و نهاد‌های متولی خراسان رضوی در مسیر حرکت زائران پیاده اربعین برپا خواهد شد و خدمات مورد نیاز را به زوار امام حسین (ع) ارائه خواهند کرد.

با هدف بررسی راهکار‌های میزبانی شایسته از زائران پیاده امام حسین (ع)، گردهمایی نمایندگان این مواکب صبح امروز با حضور آیت الله علم الهدی، نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس، سردار غیاثی فرمانده سپاه امام رضا (ع) در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های حرم مطهر رضوی برگزار شد

فرمانده سپاه امام رضا (ع) در این گردهمایی گفت: موکب‌داران باید از فرصت‌های اربعین استفاده کنند و با تلاش‌های هدفمند خود موجب ترویج فرهنگ عاشورایی شوند.

سردار غیاثی افزود: باید تلاش کنیم همه نهادها، سازمان‌ها و تشکل‌های مردمی پای کار خدمت به زائران عتبات عالیات، به ویژه زائران اربعین باشند و در این مسیر از ظرفیت بسیج نیز حداکثر استفاده را خواهیم داشت.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) همچنین بر اهمیت تلاش برای جذب مشارکت بیشتر به منظور بازسازی عتبات عالیات تاکید کرد.
در این گردهمایی، مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز گزارشی از عملکرد و نیاز‌های این حوزه ارائه کردند و خواستار همکاری مواکب اربعین در تقویت مشارکت‌ها شدند.

حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی‌نژاد، نماینده، ولی فقیه در ستاد بازسازی عتبات عالیات در این باره گفت: به خود می‌بالیم که امروز با مساعدت مردم عزیز کشورمان به‌ویژه مردم خراسان رضوی، بازسازی عتبات در کشور عراق پیشرفت بسیار خوبی داشته است.

مجید نامجو جانشین رئیس ستاد توسعه بازسازی ستاد عتبات عالیات نیز گفت: برگزاری انتخابات و تعیین نماینده مواکب در استان‌ها و ایجاد قرارگاه تاکتیکی در مرز مهران، از جمله اقداماتی است که امسال در راستای ارائه خدمات بهتر به زائران اربعین حسینی تدارک دیده شده است.

علی اکبر پارسا مسئول سابق ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز در این جلسه نکاتی درباره جایگاه و نقش ستاد‌های استانی بارسازی عتبات مطرح کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->